Львів
Спеціалізація й послуги
Організація весілля
Опис

Я — весільний координатор (розпорядник), тобто та людина, яка допоможе грамотно підготуватись до весілля, і професійно проконтролює проведення усього весільного дня.
МОЇМИ ОБОВ’ЯЗКАМИ є консультація молодят, складання таймінгу-плану і погодження усіх питань з підрядниками, звільнення молодят від надокучливих контрольних дзвінків, організація роботи усіх виконавців НАПЕРЕДОДНІ, а В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ я беру на себе координування абсолютно усіх організаційних питань, з яких і складається весільний день.
Я повністю контролюю святковий банкет і вирішую організаційні питання на всіх етапах і весілля, щоб для Вас і близьких Вам людей святкування не перетворилось на суцільне жахіття клопотів.
Вам не потрібно турбуватись про контроль виконня усіх замовлених послуг, про їх вчасність і відповідність (декору та флористики, весільного авто, ведучого, перукаря, візажиста, відео та фотооператорів, музикантів, роботи офіціантів), ні про контроль роботи решти виконавців.
Ви можете спокійно насолоджуватись цим неповторним днем разом із родичами і друзями, адже ЦЕ – САМЕ ВАШ ДЕНЬ!
Незамінність координатора полягає у тому, що такий помічник повністю бере на себе усі клопоти весільного дня.
Основний СЕКРЕТ здійснення ідеального, красивого, гармонійного весілля – це ретельна організація, координація і контроль у день самого весілля.
Хороший координатор, знаючи усі побажання молодят, стає їхніми очима для контролю, вухами для надокучливих телефонних дзвінків і діями оперативного вирішення будь-яких проблем і несподіванок.
Гонорар за роботу залежить від стадії організації весілля. Про усі деталі ми зможемо обговорити при зустрічі.
Отож, ДОРОГІ МОЛОДЯТА, не забувайте, що координація весільного дня починається задовго до нього!

Olya Moroziuk
Показати контакти