Львів
Спеціалізація й послуги
Організація весілля
Опис

Івент агенція «Страдіварі» — це агентство з підготовки та організації корпоративів, ювілеїв, весіль, урочистих подій, ділових зустрічей, календарних свят, яка має багаторічний та успішний досвід у такому виді діяльності.
Перш за все, наша агенція — це творчий і дружний колектив креативних, швидких та стійких до стресів працівників, які виконують свою роботу оперативно і якісно.
Злагоджена команда «Страдіварі» має відмінну репутацію у проведенні урочистих заходів та концертно-гастрольній діяльності, а принцип роботи компанії — це індивідуальний та нестандартний підхід до кожного клієнта, творча робота в колективі, високий професіоналізм та якість послуг, що надаються.
До ваших послуг колектив найкращих ведучих, ді-джеїв, фотографів і відеооператорів, піротехніків, спільна робота яких зробить будь-яке Ваше свято особливим і незабутнім. Кожен співробітник нашого агентства знає, як перетворити будь-який захід в найкраще, найвеселіше і по-справжньому урочисте дійство.
Організація будь-яких заходів — завдання не з легких. Тому, агенція «Страдіварі» докладає максимум зусиль та навичок для того, щоб правильно спланувати проведення свята, а також реалізувати і втілити в життя всі свої творчі ідеї та задумки.
Творчий колектив агенції «Страдіварі» завжди до ваших послуг, а будь-яке свято з нами — це море емоцій, вражень та гарного настрою.

Страдіварі
Івент-Агенція «Страдіварі»
Показати контакти